Erbjudanden

Erbjudanden · 11. October 2020
Var med och fira Halloween med Tom's Thongs. Schyssta kalsonger i orange, lila, svart och grönt till superbra priser. Blandade modeller, stringkalsonger, jockstraps, briefs, breifstraps och boxershorts.
Erbjudanden · 18. August 2020
Stringkalsonger, jockstraps och boxershorts i en hel printserie. Snygga stringkalsonger som sitter skönt med ett stadigt resår. Jockstraps i schysst utförande och boxershorts i som smekar din kropp.

Erbjudanden · 16. August 2020
Tom's Thongs har tagit in ett nytt häftigt märke med coola modeller, breifstraps och string med stöttålig kupa som supporterar och hindrar pinsamma situationer:)
Erbjudanden · 01. August 2020
Stringkalsonger, jockstraps och boxershorts i en hel printserie. Snygga stringkalsonger som sitter skönt med ett stadigt resår. Jockstraps i två olika utföranden och boxershorts i två utföranden, en med synligt resår och en med dolt.

Erbjudanden · 18. July 2020
Nu har vi äntligen fått första påfyllnigen sedan Covid-19 började. Våra bästsäljande stringkalsonger och jockstraps har fyllts på.
Erbjudanden · 20. March 2020
Briefs 3 för endast 99 SEK på Tom's Thongs.

Erbjudanden · 21. February 2020
Herrselar i nylon för alla män. Finns i 8 starka färger.
Erbjudanden · 09. February 2020
Nu finns den populära kalsongen med Rhododendron i hela tre utföranden; Stringkalsong, Boxershorts med insytt resår och boxershorts med påsytt resår.

Erbjudanden · 18. January 2020
Nytt år med nya schyssta herrunderkläder. Allt från stringkalsonger, jockstrap till morgonrock i mesh,
Erbjudanden · 23. December 2019
Nyårskalsonger till alla män. Härliga metalliska färger, lila, blå, silver och guld.

Show more