Villkor


1. Allmänt

Följande villkor gäller för alla beställningar som görs av kunden (nedan kallad "du") hos Tom’s Thongs, nedan kallad "Tom’s Thongs", "oss" eller "vi", på Tomsthongs-webbplatsen, mobilwebbplatsen eller telefonen (tillsammans kallat ”tomsthongs.se”).

 

Genom att använda tomsthongs.se och / eller göra en beställning, samtycker du till att vara bunden av de villkor som anges här ("Villkoren"). Se till att du har läst och förstått Villkoren innan du gör en beställning.

Endast personer i laglig ålder, 18 år eller äldre, som inte är under vårdnad och inte agerar i egenskap av företag, med en fysisk adress i Sverige eller EU (personer i övriga länder som lägger order agerar importör), med undantag för postförsäkringsföretag, kan beställa. Tom’s Thongs och dess distributör förbehåller sig rätten att begränsa olika områden för leverans under vissa tider på året. Detta kan bero på ogynnsamma väderförhållanden som finns i dessa områden som hindrar leverans. Läs mer om det under Betalning, Frakt & leverans.

Inkluderingen av produkter eller tjänster på tomsthongs.se vid en viss tidpunkt innebär inte eller garanterar att dessa produkter eller tjänster kommer att finnas tillgängliga när som helst. Vi förbehåller oss rätten att när som helst avbryta en produkt.

 

Vi förbehåller oss rätten att ändra dessa villkor då och då utan föregående meddelande till dig. Den version av villkoren som kommer att gälla för din beställning är den på tomsthongs.se när du beställer.

Tom’s Thongs vill ge bästa möjliga onlineupplevelse. För att möjliggöra detta måste vi se till att våra tjänster fungerar som ett urverk. Du förstår och samtycker till att inte (i) publicera, överföra, omfördela, ladda upp eller marknadsföra kommunikation eller innehåll som kan skada eller negativt påverka vår verksamhet, produkter eller tjänster; (ii) agera på ett sätt eller använda någon enhet som begränsar, försämrar, stör eller hindrar någon annan användare från att använda eller njuta av tomsthongs.se-webbplatsen eller som påverkar webbplatsens säkerhet, eller (iii) använder någon enhet eller försök att använda valfri motor, programvara, verktyg, agent, skript eller annan enhet eller mekanism (inklusive utan begränsning spindlar, bots, sökrobotar, avatarer eller intelligenta agenter) för att navigera eller söka på webbplatsen, eller för att kopiera innehåll från webbplatsen. Vi förbehåller oss rätten att omedelbart hindra åtkomst till webbplatsen och stänga kontot för alla användare som bryter mot denna bestämmelse eller någon annan bestämmelse i dessa villkor.

 

2. Priser och leveransavgifter

De priser som visas på tomsthongs.se inkluderar lagstadgad moms men inkluderar inte en leveransavgift.

 

Leveransavgiften för varje beställning kommer att vara densamma, oavsett storlek eller vikt på din beställning. Kostnaden för varje leveransmetod anges tydligt under utcheckningen.

 

3. Beställning / ingående av kontrakt

Du kan beställa via tomsthongs.se. Besök våra betalning och frakt & leveranssida för mer information.

När du har gjort din beställning, om du har försett oss din e-postadress, kommer du att få en e-postbekräftelse. Om vi av någon anledning inte kan uppfylla din beställning, kommer vi att meddela dig så snart som möjligt. Om vi redan har fått betalning för en sådan beställning kommer vi att försöka återbetala det tillämpliga beloppet med samma metod som användes för att göra betalningen. Om alternativa arrangemang av någon anledning är nödvändiga meddelar vi dig och ber dig kontakta Tom’s Thongs kundtjänst som kommer att lösa återbetalningen.

Tom’s Thongs  har inget minibelopp för att lägga en order.

 

4. Leverans

Tom’s Thongs utövar den yttersta noga med att acceptera och behandla beställningar och kommer att leverera din genom Postnord. Vi skickar oftast som brev men orders över 1000 SEK eller som väger mer än 500 gram skickas med Postnords skicka lätt.

Tom’s Thongs strävar efter att skicka beställningar så snabbt som möjligt och i den ordning de placeras. Även om vi strävar efter att leverera inom den kommunicerade tidsramen kan leveransen ta längre tid på grund av oväntade händelser. I det osannolika fallet att leveranstiden överskrider 30 dagar kan du avbryta din beställning.

Innan du beställer kommer du att informeras om de förväntade leveransinformationen. Läs mer om det under Betalning, Frakt & leveranser.

 

Om din beställning inte anländer till det schemalagda datumet, vänligen kontakta Tom’s Thongs kundtjänst via e-post tomsthongs@gmail.com

 

Besök vår kundtjänst-sida för mer information.

 

5. Återtagande av order

Du kan avboka eller returnera din beställning från det datum du beställer till 30 dagar efter mottagandet av de beställda varorna. Om du har debiterats för föremålen, kommer du att få en återbetalning som exkluderar standardleveranskostnaden. Läs mer om det på vår returersida.

 

Om du vill avbryta eller returnera din beställning, vänligen meddela oss skriftligen meddelandet via e-post till tomsthongs@gmail.com och returnera varan (erna) till oss som anges i avsnitt 6 (Returer) nedan inom 30-dagarsperioden som anges i avsnitt 5.1 ovan. Vi tillhandahåller en återbetalning som försöker använda samma metod som används för att göra betalningen (eller, om artiklarna ännu inte har betalats, återspeglar returnering av artiklarna i ditt kontosaldo) så snart som möjligt och senast inom 14 dagar efter att du fått ditt meddelande om avbokning, förutsatt att vi har mottagit föremålen eller bevisen på att du har skickat tillbaka de felaktiga artiklarna. En annan betalningsmetod kan användas för återbetalning, under förutsättning att du samtycker till en sådan förändring; i vilket fall detta inte genererar några extra avgifter. Läs mer om det på vår retursida.

 

Om artikeln du har fått är defekt, meddela Tom’s Thongs omedelbart och returnera artikeln i enlighet med avsnitt 6 (Returer) nedan. Tom’s Thongs kommer, för alla produkter som bedöms vara defekta, att ge en full återbetalning. Bestämmelserna som anges här begränsar inte tillämpliga lagstadgade rättigheter.

I händelse av ett fel i samband med produkter som visas via tomsthongs.se (inklusive typografiska fel, felaktigheter eller utelämnanden som kan relatera till produktbeskrivningar, priser, kampanjer, erbjudanden och tillgänglighet) förbehåller sig Tom’s Thongs rätten att avbryta alla beställningar innan den levereras till dig.

 

6. Returnerar

Tom’s Thongs garanterar en full återbetalning för alla återlämnade artiklar i enlighet med avsnitt 5 (Återtagande av beställning), förutsatt att alla artiklar returneras i samma skick som de var när du mottog dem. Detta innebär att artiklarna inte ska ha skadats, smutsats, tvättats, förändrats, plombering kvar och att eventuella etiketter eller taggar ska vara intakta.

 

För returadress, kontakta tomsthongs@gmail.com

 

7. Betalningsmetoder

Du kan betala för dina varor på olika sätt enligt nedan.

 

Stripe

Du kan betala med ett VISA-, Mastercard- eller AMEX-kort. Betalning kommer att tas från ditt bankkonto så snart din beställning har bekräftats.

 

Övriga

Du är skyldig att skicka in en korrekt e-postadress och informera Tom’s Thongs om din e-postadress ändras. Observera att Tom’s Thongs förbehåller sig rätten att skicka betalningsförfrågningar till din e-postadress.

Du kommer att få den lagligen krävda fakturan i leveransbekräftelsemailen.

 

8. Vårt ansvar

Ingenting i dessa villkor ska utesluta eller begränsa Tom’s Thongs ansvar när det gäller frågor som det skulle vara olagligt för oss att begränsa eller utesluta vårt ansvar.

 

Vi försöker inte utesluta ansvar för bedräglig felaktig presentation av oss eller våra anställda eller agenter. Om vi bryter mot dessa villkor är vi bara ansvariga för förluster som är en rimlig förutsägbar konsekvens av ett sådant överträdelse.

Tom’s Thongs ansvarar inte för indirekta förluster som är en bieffekt av den huvudsakliga förlusten eller skada, till exempel förlust av vinst eller förlust av möjligheter; eller för underlåtenhet att leverera varorna eller att uppfylla några av våra andra skyldigheter enligt dessa villkor där sådant misslyckande beror på en händelse som ligger utanför vår rimliga kontroll, som inkluderar men inte är begränsad till brand, översvämning, storm, upplopp, civil störning , krig, kärnkraftsolycka och terroristaktivitet.

 

Vårt maximala ansvar gentemot dig för förlust eller skada som uppstår i samband med din beställning på tomsthongs.se ska begränsas till det totala priset för din beställning.

 

9. Färger

Vi gör alla rimliga ansträngningar för att noggrant visa attributen för våra produkter, inklusive sammansättning och färger. Färgen du ser beror på ditt datorsystem, och vi kan inte garantera att din dator exakt visar sådana färger.

 

10. Garanti

Om det finns fel i varorna du har köpt, följer Tom’s Thongs alla lagstadgade garantibestämmelser. Om du har ett klagomål om uppenbara material eller tillverkningsfel i varor som vi har levererat, inklusive skador som uppstått under transporten, vänligen meddela oss genom att skicka e-post till tomsthongs@gmail.com

 

11. Skiljedom

Om någon del av dessa villkor inte tillåts eller befinner sig vara ineffektiv av någon domstol eller tillsynsmyndighet, kommer de andra villkoren att fortsätta att gälla.

 

12. Äganderätt till rättigheter

Alla immateriella rättigheter, till exempel varumärken och upphovsrätt på tomsthongs.se, förblir hos Tom’s Thongs. All användning av tomsthongs.se eller dess innehåll, inklusive kopiering eller lagring av sådant innehåll helt eller delvis, utom för din egen personliga, icke-kommersiella användning, är förbjuden utan tillstånd från Tom’s Thongs.